+385 42 200 550

Bio-Oil ulje 60ml

11,95 € (90,04 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C016011
  • Raspoloživost
  • Rasprodano
  • 60ml
Bio‑Oil je posebno ulje za njegu kože koje pomaže poboljšati izgled ožiljaka, strija i neujednačene boje tena. 
Također je učinkovit u slučaju starije i dehidrirane kože. 
 
  • Ožiljci

Ožiljci su sastavni dio procesa zacjeljivanja, a rezultat su prekomjernog stvaranja kolagenskih stanica na mjestu rane. Tijekom svog sazrijevanja ožiljci prolaze kroz brojne promjene, ali su uvijek trajni. Bio-Oil formuliran je tako da poboljša izgled ožiljaka, ali ih ne može odstraniti.

Bio-Oil se kružnim pokretima masira u ožiljak, dvaput dnevno tijekom najmanje 3 mjeseca. U slučaju novog ožiljka Bio-Oil se treba nanositi tek onda kad rana zacijeli, a ne na otvorenoj rani. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.

  • Strije

Kad se tijelo širi brže od kože ona puca. Tijekom njenog zacjeljivanja nastaju ožiljci vidljivi na površini kože odnosno strije. Hoće li se strije pojaviti ili ne ovisi o tipu kože, rasi, dobi, prehrani i hidrataciji kože. Strije se najčešće javljaju kod trudnica, body-buildera, adolescenata koji naglo izrastu i osoba koje se naglo debljaju. Po svojoj prirodi strije su trajne. Iako Bio-Oil može pomoći poboljšati njihov izgled nikad ih ne može trajno ukloniti.

Bio-Oil treba dvaput dnevno kružnim pokretima umasirati u strije, tijekom najmanje tri mjeseca. tijekom trudnoće treba ga koristiti od početka drugog tromjesečja na dijelovima tijela posebno sklonim strijama: trbuh, grudi, donji dio leđa, bokove, stražnjicu i bedra. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.

  • Neujednačen ten

Bio-Oil pomaže poboljšati izgled kože kod neujednačene boje tena.

Bio-Oil treba nanositi na zahvaćena područja dvaput dnevno, tijekom najmanje 3 mjeseca. Bio-Oil štiti od sunčeva zračenja. Koristite li sredstvo za zaštitu od sunca nanesite ga tek nakon što koža potpuno upije Bio-Oil. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.

  • Starenje kože

Naborana koža koja se obično povezuje sa starenjem i najčešće je uzrokuje slabljenje strukture kolagena i elastina u koži. Bio-Oil sadrži brojne sastojke koji pomažu koži da očvrsne, čine je mekšom, glađom i podatnijom te time smanjuje stupanj naboranosti kože. Nadalje, Bio-Oil hidratizira kožu pri čemu je tonira te poboljšava njezinu teksturu i izgled finih bora.

Bio-Oil treba nanositi na zahvaćena područja dvaput dnevno. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.

  • Dehidrirana koža

Površina kože sadrži nevidljiv masni sloj koji djeluje kao barijera i zadržava vlagu unutar kože. Kad je zrak jako suh ovaj sloj lipida često popušta i iz kože izlazi previše vlage. Svakodnevno kupanje ili tuširanje mogu pogoršati stanje jer se zbog astrigentnog učinka vode i sapuna odstranjuje sloj lipida. Bio-Oil spaja se s prirodnim masnim slojem kože i tako koži pomaže zadržati vlagu.

Bio-Oil treba nanositi dvaput dnevno. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.

Sastav: Formula Bio-Oila kombinacija je biljnih ekstrakata i vitamina suspendiranih u uljnoj bazi. Sadrži i revolucionarni sastojak PurCellin Oil™ koji mijenja konzistenciju formule i čini je laganom i nemasnom. Tako osigurava da koža lako upije sve djelatne tvari sadržane u vitaminima i biljnim ekstraktima.

Bio-Oil prošao je sva sigurnosna testiranja u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o kozmetičkim proizvodima. Njegov toksikološki profil, kemijska struktura, razina apsorpcije i ukupna razina dnevne izloženosti svakom sastojku testirana je i ocijenjena sigurnom za upotrebu (uključujući i trudnice).

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi